SOLFILM MONTERES PÅ VINDUER OG BILER

Kunne du tænke dig at få monteret solfilm på din bil eller dine vinduer i din virksomhed, og er du i den forbindelse på udkig efter et firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Skilt-op.dk i Søborg nær København har vi stor erfaring inden for folie til vinduer, og selvom vi selv holder til på Sjælland, så kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet for at montere vinduesfolie.

HVOR KØBER MAN SOLFILM?

Man kan købe solfilm mange forskellige steder henne, men det kræver hjælp fra en professionel montør, hvis du gerne vil have et flot og langtidsholdbart resultat. Det kræver nemlig stor erfaring og viden om, hvordan solfilmen skal monteres korrekt for at få et flot resultat, der kan holde i mange år. Derfor kan du med stor fordel vælge at lade os hos Skilt-op.dk stå for monteringen.

Vi går højt op i altid at levere et tilfredsstillende resultat, og det gælder selvfølgelig også, når du skal have monteret solfilm.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VINDUESFILM

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med montering af solfilm, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få monteret film til vinduer af en professionel? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi monterer både folie til bil og bygninger i hele Danmark, og vi gør det tilmed til en fordelagtig pris.


Så drømmer du om tonede ruder i din bil, eller kunne du tænke dig at skærme af for solen på kontoret eller i din butik, står vi hos Skilt-op.dk klar til at hjælpe dig. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

MONTERING AF FOLIE
​OG OPSÆTNING SKILTE 

POPPELGÅRDVEJ 17 

2860 SØBORG

TELEFON: 31 31 75 57

MAIL: INFO@SKILT-OP.DK

CVR: 37411884

boern_logo_uden-dato