​FACADESKILTE TIL BUTIK, RESTAURANT OG MANGE ANDRE STEDER​

Byd dine gæster indenfor med et indbydende skilt, der viser, hvem virksomheden er, eller hvad den tilbyder.

Hos ​Skilt-op.dk ​holder vi til i Søborg nær København, men vi leverer og opsætter alle former for facadeskilte overalt på Sjælland samt det øvrige Danmark. Vi opsætter blandt andet facadeskilte for butikker, restauranter og alle andre, der ønsker at gøre opmærksom på sig selv.

VI HAR STOR EKSPERTISE I OPSÆTNING AF ALLE TYPER FACADESKILTE

Vi kan levere alle typer af facadeskilte såsom:

  • Plader med tryk
  • Facadebogstaver
  • Folie på vinduerne
  • Lysskilte med neon, LED eller lysrør.

Hos Skilt-op.dk har vi stor ekspertise med opsætning af alt fra foliedekorationer til storformat-print. Derudover monterer vi også andre skilte såsom pyloner, og vi har endvidere erfaring med opsætning af udstillinger og messeinteriør.

Hos os lægger vi stor vægt på, at vi overholder alle indgående aftaler omkring kvalitet og levering. Tryghed er klart et af vores vigtigste nøgleord. Derfor sikrer vi også, at alle vores kunder får en professionel rådgivning samt projektering – uanset størrelsen på projektet.​

DANSKE OG UDENLANDSKE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi har et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere, som vi bruger, når du ønsker specifikke skilte produceret. Alle vores leverandører er kvalitetssikret, så du kan være sikker på, at du får leveret lige præcis det, du har bedt om. Herefter klarer vi monteringen af facadeskiltet det ønskede sted. Det er ligeledes muligt, at du selv allerede har skaffet skiltet, men blot mangler den rette ekspertise til opsætningen.

LAD OS MONTERE DIT FACADESKILT

Ønsker du at høre mere om vores skilteløsninger samt muligheder og priser? Så kontakt os med det samme. Vi tager altid gerne en snak med dig om, hvad vi kan tilbyde inden for billige skilte med lys eller uden lys. Ud fra denne snak kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en skarp pris på de ønskede facadeskilte.

MONTERING AF FOLIE
​OG OPSÆTNING SKILTE 

POPPELGÅRDVEJ 17 

2860 SØBORG

TELEFON: 31 31 75 57

MAIL: INFO@SKILT-OP.DK

CVR: 37411884

boern_logo_uden-dato