slider

Foliemontage & foliedekoration til glas, butiksruder & biler

Hos Skilt-op.dk ApS i Søborg på Sjælland tilbyder vi foliedekoration og foliemontage i hele Danmark.

Vi udfører facadeskilte, skiltetryk samt mange andre former for foliemontage med dekoration og bogstaver på blandt andet biler, butiksruder og glas.

Specialiseret inden for foliedekoration & skilteopsætning

Skilt-op.dk er specialiseret i alt inden for facadeskilte, logoer, bogstaver og vinduesdekorationer samt anden foliedekoration- og montage.

Vi tilbyder endvidere montage og opsætning af skilte, udstillinger og messeinteriør. Derudover tilbyder vi pyloner og neonskilte samt skilte med lysrør eller LED. I forbindelse med dekoration eller montering af folie tilbyder vi også rådgivning og projektering i både store og små skilteprojekter.

Danske & udenlandske samarbejdspartnere

Skilt-op.dk har ikke egen produktion af skilte eller folie. Men vi har samarbejde med flere kompentente danske og udenlandske leverandører, så vi kan klare hele processen fra A til Z, når du ønsker foliemontage.

Selvom skiltene produceres andetsted er alle vores leverandører kvalitetssikrede. Du kan derfor sagtens læne dig tilbage og koncentrere dig om andre ting, når du anvender os til din skiltemontage og levering.

Hvad koster foliemontering og foliedekoration?

Det er svært at give en direkte pris på dette, da det afhænger af størrelsen på projektet, materialet og meget andet.

Men kan du levere et vellignende billede af lokationen, gode mål og beskrivelse af, hvad der skal laves, så kan vi altid give dig et uforpligtende tilbud.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i montering af folie.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver altid gerne et tilbud på, hvad det vil koste i lige præcis dit tilfælde at få monteret og eventuelt leveret det, der skal sættes op. Husk du også altid kan bruge os, hvis du allerede har foliedekorationen.

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om, hvad du ønsker og besvarer alle dine spørgsmål.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

Foliemontage udføres af skilt-op.dk hos kunder over hele landet